Boat Maintenance: 2009 115 Suzuki
(Lake Naomi Specific)
0 messages
Updated
Lakes Online Forum
65,085 messages
Updated 2/22/2020 10:14:58 PM
Lakes Online Forum
5,020 messages
Updated 2/21/2020 8:52:18 PM
(Lake Naomi Specific)
0 messages
Updated
Lakes Online Forum
3,955 messages
Updated 2/20/2020 4:09:22 PM
Lakes Online Forum
4,175 messages
Updated 2/15/2020 2:41:04 AM
Lakes Online Forum
2,915 messages
Updated 2/21/2020 7:15:23 AM
Lakes Online Forum
79 messages
Updated 2/10/2020 3:56:40 AM
Lake Naomi Photo Gallery

    
Welcome, Guest Select View Mode: [ classic | beta | recent ]
Name:   buffalo The author of this post is registered as a member - Email Member
Subject:   2009 115 Suzuki
Date:   6/23/2013 1:39:33 PM

Engine has been running flawless. Out yesterday and got low oil pressure light. Engine auto decelerated to idle. Shut down, looked at motor and saw oil coming out of motor drain on stern of engine by water port. What oil lines, quick connects, or fittings are under pressure that could be the culprit. Back of motor is clean so don't suspect head gasket. One afterthought note; for the last year been smelling slight oil smell on initial start. Thoughts?
Other messages in this thread:View Entire Thread
2009 115 Suzuki - buffalo - 6/23/2013 1:39:33 PM
     2009 115 Suzuki - buffalo - 7/26/2013 10:36:14 PM

Quick Links
Lake Naomi News
Lake Naomi Photos
Lake Naomi Videos

About Us
Contact Us
Site Map
Search Site
Advertise With Us
   
Naomi.LakesOnline.com
THE LAKE NAOMI WEBSITE

Copyright 2020, Lakes Online
Privacy    |    Legal