Boat Maintenance: Sea-Doo Question
(Lake Allatoona Specific)
10 messages
Updated 9/15/2018 8:58:07 PM
Lakes Online Forum
65,096 messages
Updated 2/24/2020 2:00:02 AM
Lakes Online Forum
5,020 messages
Updated 2/21/2020 8:52:18 PM
(Lake Allatoona Specific)
3 messages
Updated 1/18/2009 7:29:44 AM
Lakes Online Forum
3,955 messages
Updated 2/20/2020 4:09:22 PM
Lakes Online Forum
4,175 messages
Updated 2/15/2020 2:41:04 AM
Lakes Online Forum
2,915 messages
Updated 2/21/2020 7:15:23 AM
Lakes Online Forum
79 messages
Updated 2/10/2020 3:56:40 AM
Lake Allatoona Photo Gallery

    
Welcome, Guest Select View Mode: [ classic | beta | recent ]
Name:   wix The author of this post is registered as a member - Email Member
Subject:   Sea-Doo Question
Date:   5/15/2018 10:18:29 PM

I had the same problem with an '07 model.  Did some investigating online and found out mfg had a problem with the starter solenoid.  Solenoid is located on the port side close to the bow.  Seems I found one aftermarket parts store.  No problems since.  Easy fix.

Other messages in this thread:View Entire Thread
Sea-Doo Question - Firefighter - 5/15/2018 11:59:29 AM
     Sea-Doo Question - GoneFishin - 5/15/2018 1:33:07 PM
     Sea-Doo Question - wix - 5/15/2018 10:18:29 PM
          (WIX) Sea-Doo Question - Firefighter - 5/21/2018 3:54:21 PM
               (WIX) Sea-Doo Question - wix - 5/21/2018 9:31:21 PM
                    Bad Plugs - wix - 5/24/2018 10:15:52 PM
                         [Message deleted by author] - CAT BOAT - 5/26/2018 10:44:45 AM

Quick Links
Lake Allatoona News
Lake Allatoona Photos
Lake Allatoona Videos

About Us
Contact Us
Site Map
Search Site
Advertise With Us
   
Allatoona.USLakes.info
THE LAKE ALLATOONA WEBSITE

Copyright 2020, Lakes Online
Privacy    |    Legal