Boat Maintenance: Etec
(Lake Martin Specific)
106,813 messages
Updated 8/21/2019 10:28:42 PM
Lakes Online Forum
61,539 messages
Updated 8/22/2019 11:06:48 PM
Lakes Online Forum
5,002 messages
Updated 8/20/2019 12:59:18 AM
(Lake Martin Specific)
4,092 messages
Updated 7/19/2019 6:08:23 PM
Lakes Online Forum
3,918 messages
Updated 8/20/2019 10:34:40 PM
Lakes Online Forum
4,167 messages
Updated 8/4/2019 9:30:28 PM
Lakes Online Forum
2,910 messages
Updated 11/27/2018 1:44:10 PM
(Lake Martin Specific)
163 messages
Updated 8/13/2019 10:33:52 AM
Lakes Online Forum
77 messages
Updated 4/15/2019 10:08:33 AM
Lake Martin Photo Gallery

    
Welcome, Guest Select View Mode: [ classic | beta | recent ]
Name:   Shortbus The author of this post is registered as a member - Email Member
Subject:   Etec
Date:   7/1/2018 4:43:27 PM (updated 7/1/2018 4:45:56 PM)

2011 Evinrude Etec 115hp starts first time, idles perfectly.

Runs fine for at least 10 minutes to hours.

Then quits and refuses to start.

Has done it three times.

I can guess too.   Anyone KNOW from experience what's going on?

We will isolate ignition/fuel soon if it still refuses to start.

 

Also are there common problems in the oil injection system for Mercury Black Max 150hp XR4 approx 1992?

Other messages in this thread:View Entire Thread
Etec - Shortbus - 7/1/2018 4:43:27 PM
     Etec - GoneFishin - 7/2/2018 4:03:42 PM
     Etec - Shortbus - 7/2/2018 4:33:40 PM
          Etec - Shortbus - 7/27/2018 1:47:00 AM
               Etec - GoneFishin - 7/28/2018 11:33:32 PM
               Etec - Shortbus - 8/27/2018 7:29:57 PM

Quick Links
Lake Martin News
Lake Martin Photos
Lake Martin Videos

About Us
Contact Us
Site Map
Search Site
Advertise With Us
   
www.LakeMartin.com
THE LAKE MARTIN WEBSITE

Copyright 2019, Lakes Online
Privacy    |    Legal